Roetfilters - Unikat combifilter

Omschrijving

Combifilter

Merk:
Belangrijkste eigenschap:

                                               

 

 

Kenmerken type K:

 

 

 

 

 

 

 

Kenmerken type S:

 

 

 

 

 

 

Toepassing:

Unikat

Deze combifilters vangen minimaal 96% van de roetdeeltjes op.

Leverbaar in 2 types nl. het type K filter en type S filter. Het verschil tussen beide is de regeneratie tijd. Voor het type K filter is dit ca. 7 uur en voor het type S filter is dit ca. 40 minuten, hierdoor kan het type S filter ingezet worden bij continue bedrijven.  

 

Combifilter type K is een roetfilter welke gemaakt is van SiC (silicon carbide). Dit materiaal is praktisch onverwoestbaar en kan verhit worden tot 2000ºC zonder dat er schade ontstaat aan het filtermateriaal. Dit Combifilter moet dagelijks geregenereerd worden. Voor het regenereren is 230V nodig. Het regeneratie proces duurt ongeveer 7 uur. Het regeneratie proces wordt door middel van een bijbehorende regeneratiekast gestuurd en bewaakt. Het Combifilter type K kan voorzien worden van een katalysator die de schadelijke gassen als koolmonoxide (CO) en koolwaterstoffen (HC) reduceert

 

Snelregenereerbaar Combifilter type S doormiddel van het filtermateriaal Silicon Carbide (SiC) en de speciale regeneratie unit kan de regeneratietijd van 7 uur teruggebracht worden tot 40 minuten. Voor het regenereren is 400V nodig. Deze korte regeneratie tijd maakt het onder andere mogelijk het Combifilter in te zetten in continuebedrijf. Ook het Combifilter type S kan voorzien worden van een katalysator die de schadelijke gassen als koolmonoxide (CO) en koolwaterstoffen (HC) reduceert.

 

Permanente montage op zowel voertuigen als stationaire apparatuur

(denk aan heftrucks, zijladers, wielladers, bussen, vrachtwagens, dieselaggregaten etc.). Kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare types Filters Type K & S.

Door hieronder een keuze te maken, kunt u diverse documentatie en gedetailleerde

specificaties in PDF formaat downloaden van het betreffende product.

 Producten

Type: Omschrijving    
K Filter Type K3,K5,K9,K18,K24 Meer
S Filter Type S3,S5,S9 Meer
S Filter Type S18, S24 Meer
Terug


  • Unikat
  • CDTi
  • Baumüller

Contact

Techno Gamma Techniek b.v.

Flemingstraat 22
1704 SL Heerhugowaard

Tel:
Fax:

E-mail:      
072 51 21 620
072 51 50 533

verkoop@technogamma.nl