Unikat combifilter

Inzetbaar bij machinegebruik bij een normale werkdag 8 á 10 uur. Regeneratietijd ca. 7 uur ( s'nachts) doormiddel van 230V kast.

Purifilter zelf regenererend

Inzet 24/7. Regenereerd zichzelf tijdens het gebruik. Voorwaarde: de uitlaatgassentemperatuur moet hoog genoeg zijn. Dit wordt vooraf onderzocht door een temperatuur meting op het betreffende voertuig.

Unikat DB Filters

Inzet 24/7. Dit Actifilter, is voorzien van een interne dieselbrander. Regeneratietijd is ongeveer 15 tot 20 minuten, regeneratie is op iedere locatie mogelijk.

Baumüller Filters

BP filters zijn zeer geschikt voor voertuigen die beperkt ingezet worden. Werkt doormiddel van wisselfilterpatronen. Filter capaciteit is ca. 300 á 400 uur, is afhankelijk van de motorconditie.

Producten - Roetfilters

Combifilter

Merk:
Belangrijkste eigenschap:

 

Toepassing:

CDTi Unikat
Deze combifilters vangen minimaal 96% van de roetdeeltjes op.

 

Permanente montage op zowel voertuigen als stationaire apparatuur (denk aan heftrucks, zijladers, wielladers, bussen, vrachtwagens, dieselaggregaten etc.). Kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden ( DB Filters kunnen alleen horizontaal gemonteerd worden)

 

Deze combifilters zijn multifunctioneel: roetfilter, geluiddemper en optioneel katalysator. Al sinds de jaren '70 werken wij samen met CDTi Unikat, zodat wij u optimaal kunnen adviseren en begeleiden. Ook kunnen wij de gebruikers instrueren, zodat zij weten hoe het filter werkt en hoe ze ermee om moeten gaan.

 

Zoekt u een katalysator? Klik hier


Roetfilter, type BP

Merk:
Belangrijkste eigenschap:

 

Toepassing:

Baumüller
Roetreductie minimaal 95%. Kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

 

Permanente montage op dieselmotoren die weinig gebruikt worden, of waarbij een combifilter geen optie is.

 

De behuizing is van RVS en aluminium, waarin verwisselbare filterelementen worden geplaatst. Afhankelijk van gebruik, conditie en onderhoud van de motor gaat een filter 300 à 400 uur mee. Een belangrijk kenmerk is dat het filtermateriaal ongevoelig is voor vocht en niet brandbaar is. Optioneel met 3-weg klep leverbaar.

 

Zoekt u een katalysator? Klik hier  • Baumüller
  • CDTi
  • Unikat

Contact

Techno Gamma Techniek b.v.

Flemingstraat 22
1704 SL Heerhugowaard

Tel:
Fax:

E-mail:      
072 51 21 620
072 51 50 533

verkoop@technogamma.nl