Over ons

Welkom bij Techno Gamma, Technische Handelsonderneming in Generatoren, Uitlaatgassenreinigers, Stiftlastechniek en Besturingstechniek voor Dieselaggregaten.

Bij Techno Gamma kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke service.

 

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het beste uit onze producten haalt. We vragen door,

totdat we een duidelijk beeld hebben van wat het product voor u moet kunnen doen, nu en in de toekomst.

Op die manier helpen wij u de beste keus te maken.

 

Echte service
Onze vakkundige begeleiding stopt niet nadat de koop gesloten is. Zo geven we regelmatig instructie voor gebruik en onderhoud, bijvoorbeeld van het roetfilter op uw nieuwe heftruck. Natuurlijk kunt ons altijd bellen als er vragen zijn, we rusten niet voordat u helemaal tevreden bent.

 

Samenwerken
Wij geloven in eerlijk zakendoen en in korte lijnen, daarmee bouwen we duurzame relaties op. Dat merkt u als opdrachtgever, maar dat merken ook onze leveranciers. Niet voor niets hebben wij binnen de Benelux al decennia lang de exclusieve vertegenwoordiging voor de merken die wij voeren. Met sommige fabrikanten werken we al sinds de jaren '70 samen.


De oprichting
Techno Gamma is voortgekomen uit de grote Alkmaarse aggregaatbouwer Dynaf. Bij de oprichting van Techno Gamma, in 1975, zijn we gestart met het mariniseren van motoren en het bouwen van kleine aggregaatsetjes & noodstroomaggregaten. Ons pand stond in Alkmaar. Inmiddels hebben we de ruimte opgezocht en zijn we gevestigd in Heerhugowaard.

 

In de loop der jaren is de focus van zelf produceren verlegd naar groothandel. Maar we zijn dicht bij onze basis gebleven: naast uitlaatgassenreinigers en stiftlastechniek verkopen we nog steeds generatoren en de bijbehorende besturingstechniek.

 

Bedrijfsfolder Techno Gamma Techniek b.v. Downloaden Klik hier  • Mecc Alte
  • CDTi
  • Unikat
  • Baumüller
  • Western Tydens
  • DSE
  • Murphy
  • BSK + BTV

Contact

Techno Gamma Techniek b.v.

Flemingstraat 22
1704 SL Heerhugowaard

Tel:
Fax:

E-mail:      
072 51 21 620
072 51 50 533

verkoop@technogamma.nl